Peter d’Hamecourt Lecture & Exhibition 3 – 25 Februari 2018

TENTOONSTELLING & BOEKPRESENTATIE
Sociaal-Realistische werken & Peter d’Hamecourt
Opening: Zaterdag 3 februari 2018, 15.00 uur
Van: 3 februari – 3 maart 2018

Op zaterdag 3 februari op twee tijdstippen: om 13:00 en 16:00 (LET OP HERZIENE TIJD, inloop vanaf 30 minuten voor aanvang)  zal schrijver en journalist Peter d’Hamecourt in mijn galerie zijn nieuwe boek “In het spoor van de Russische Ziel – Dostojevski tussen Europa en Rusland” introduceren. Het thema van Peter op deze literaire middag: Naar Rusland kijken doe je via beelden van zijn kunstenaars, of via het luisteren naar de muziek van zijn beroemde componisten, maar het zijn vooral de klassieke schrijvers als Dostojevski die de weg wijzen naar de Russische ziel. Deze boekpresentatie vormt tevens de vernissage van de nieuwe tentoonstelling met een verzameling niet eerder getoonde Sociaal-Realistische werken over het Russisch lyrische landschap uit eigen collectie. Na de lezing volgt een traditionele Russische theetafel in een vriendschappelijke sfeer. Omdat de ruimte in mijn galerie beperkt is, zou ik u vriendelijk willen verzoeken voor deze lezing te reserveren. U kunt dat zowel telefonisch (0416 661830 of 06 51193831) of per e-mail doen. Lilja Zakirova