Die Winterreise

U I T N O D I G I N G

‘Die Winterreise’

– Groepstentoonstelling –

28 December t/m 27 Januari 2019

Mijn beste kunstliefhebber,

Met de nieuwe tentoonstelling “Die Winterreise” stromen wij vanuit het oude- het  nieuwejaar in. De collectie zal bestaan uit trofeeën van sociaal realisme recent meegenomen uit Moskou en “winterse” werken van Katerina Belkina: Zima, Red Riding Hood, Sneeuwmeisje en Vrouw Holle.

Katerina Belkina houdt mijn galerie in een goed tempo bezig. Onder andere dankzij de laatste Sotheby’s veiling in Londen waar
2 werken voor imposante prijzen werden verkocht. http://www.sothebys.com/en/auctions/ecatalogue/2018/20th-century-art-l18103/lot.12.html Dus voor wie al werk van haar bezit: Gefeliciteerd! En voor wie koopplannen heeft: wees snel!

Save the date:

Wij blijven onze artiesten zoals altijd ook internationaal uitdragen. Daarom nodig ik U alvast uit voor de MIA artfair in Milaan van 22 t/m 25 maart 2019. Waar mijn galerie deelneemt met werken van Katerina Belkina en Raoef Mamedov.
Http://www.miafair.it

Gedurende de tentoonstelling, Die Winterreise, wordt elke zaterdag om 16 uur een tafel voor 8 personen gedekt voor een Russische Thee Ceremonie met echte samovaar. Reservering voor de theetafel is hierdoor noodzakelijk.

Vriendelijke groet,

Lilja